Каталог

Що робити, якщо вікно погано закривається/відчиняється?

Після монтажу вікон необхідно підігнати всі деталі та відрегулювати фурнітуру.
На встановлене вікно діють експлуатаційні навантаження. Крім того, перепади температури навколишнього середовища, опади, вітер, усадка стін будинку – все це має негативний вплив на вікна ПВХ. В результаті змінюється геометрія стулок та рам, зношуються ущільнення та фурнітура. Заїдання та клацання фурнітури, важкий хід ручки, нещільне закривання стулок, складне становище - це не повний перелік несправностей, які можуть виникнути з часом.
 
Всі ці проблеми легко усунути. Ваші вікна на гарантійному обслуговуванні. Просто зверніться до сервісної служби тієї компанії, яка виготовила та встановила Ваші вікна. Не намагайтеся самостійно усунути несправність, навіть якщо Вам здається, що розумієтеся на цьому. Ви можете лише нашкодити та втратить гарантійне обслуговування та ремонт.
 
Компанія «Віконний Стандарт» настійно рекомендує своїм клієнтам раз на рік звертатися до Сервісного центру профілактики та обслуговування Ваших вікон. Краще робити це перед настанням холодів, восени. Спеціалісти нашої компанії проведуть усі необхідні профілактичні заходи, проведуть діагностику, регулювання. Ці прості поради дозволять прослужити Вашим вікнам довгі роки.
Що робити, якщо вікно погано закривається/відчиняється?

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber