Каталог

Як правильно доглядати вікна ПВХ? Де взяти кошти на догляд за вікнами?

Металопластикове вікно складається з рами, виготовленої із ПВХ профілю, склопакета, спеціальних ущільнювачів та фурнітури. Кожен елемент потребує окремого догляду.

Догляд за профілем ПВХ

З часом ПВХ профіль забруднюється, тому рекомендується періодично протирати його м'якою серветкою із застосуванням неагресивних миючих засобів. Категорично заборонено використовувати засоби на основі розчинників та абразивів (бензин, кислоти, спирт, ацетон). Для догляду можна вибрати звичайнісінькі знежирювальні засоби для миття посуду.

Догляд за склопакетами

Оскільки склопакет складається зі скла, відповідно до них застосовуються рекомендації щодо догляду за скляними виробами, використовуються звичайні рідкі миючі засоби, до складу яких не входять розчинники або абразивні речовини.

Догляд за ущільнювачами

Ущільнювачі, як правило, виготовляються з каучуку чи якісної гуми. Їх можна протирати звичайною губкою або ганчіркою, змоченою у мильному розчині. Не забувайте ретельно видаляти бруд із-під пелюсток ущільнювача. Щоб ущільнювачі довше служили, двічі-тричі на рік змащувати їх силіконовим маслом або гліцерином. Якщо не дотримуватись цих елементарних правил, через пару років ущільнювачі потріскаються і доведеться їх змінювати.

Догляд за фурнітурою

Протягом першого року фурнітура не потребує особливого догляду, оскільки при встановленні все необхідне наші фахівці зробили. Надалі рекомендуємо двічі на рік змащувати всі рухомі частини фурнітури. Добре зарекомендувало себе всім відоме мастило WD-40.

Можна придбати спеціальний набір для догляду за металопластиковими вікнами, який складається з рідини для миття ПВХ профілю, мастила для ущільнювачів та мастила для фурнітури. Все це можна придбати у спеціалізованих магазинах або придбати у виробників.

Як правильно доглядати вікна ПВХ? Де взяти кошти на догляд за вікнами?

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber