Каталог

ПЕРЕВАГИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ АЛЮМІНІЄВИХ СИСТЕМ В СКЛЯНІ

Традиційно в будівництві житлового фонду використовувалися дерев'яні двері, зустрічалися комбіновані: дерево - алюміній, та найбільш популярними в останні роки стали металопластикові. Поряд із цим, у сучасному будівництві знайшов застосування алюмінієвий профіль. Найчастіше він використовується при виробництві конструкцій, що пропускають денне світло. Їх частіше використовують для балконів та лоджій.

Можливості алюмінієвих конструкцій

Безперечною перевагою алюмінієвих вікон є те, що їх можна пофарбувати порошковою фарбою, підібравши при цьому будь-який колір або ламінувати під колір дерева. А це дає необмежені можливості для професійного дизайнера.

Алюмінієві конструкції можуть використовуватися при будівництві будівель будь-якого архітектурного стилю, нехай це буде постмодернізм, хай-тек, біо-тек, модерн або конструктивізм. Така перевага алюмінієвим вікнам дає можливість створювати поверхню будь-якого кольору та текстури.

Однак це ще далеко не всі їхні переваги.

"Алюмінієві" вікна нового покоління можуть зберігати тепло Ваших будинків. Сучасні технології внесли до їхньої конструкції властивості енергозбереження. Це абсолютно нові можливості у будівництві та архітектурі!

Алюмінієві вікна у сучасному житті

Традиційно алюмінієвий профіль використовувався в основному при будівництві зимових садів, склінні терас, лоджій та балконів. При цьому не висувались особливі вимоги для збереження тепла приміщень.

Тепер у сучасному будівництві широко використовуються «теплі» алюмінієві вікна. З високими теплоізоляційними властивостями такі вікна та двері отримали масу позитивних відгуків забудовників.

Переваги теплого скління

Традиційні стереотипи тепер у минулому. Сучасні технології вивели "теплі" алюмінієві конструкції на новий рівень.

Довговічність теплих алюмінієвих вікон дозволяє їх використання для скління будь-яких приміщень, лоджій та балконів. Будучи набагато довговічнішими за пластик, такі вікна і на порядок дорожчі за ПВХ конструкцій.

Системи з теплого профілю:

  • Мають високі теплоізоляційні властивості.
  • Мають гарну звукоізоляцію.
  • Термін служби 80 років та більше.
  • Конструкція з алюмінієвого профілю легко ремонтується і дозволяє змінювати пошкоджені елементи та фурнітуру.

Вікна з профілю ALUMIL. Особливості та переваги:

  • Легкість;
  • Довговічність;
  • Пожежностійкість;
  • Чи не піддається корозії;
  • Абсолютна міцність;
  • Складається із екологічно чистих компонентів;
    Безперечною перевагою профілю ALUMIL можна вважати можливість конструювати з нього різні вікна і двері, розсувні і розпашні, будь-яких форм і розмірів.

Монтаж та експлуатація

Встановлення алюмінієвих конструкцій не вимагають особливих часових витрат та спеціальних технологій. Монтаж таких вікон можна проводити як на нових, так і на старих балконах. Їхній технічний стан значення не має.

Алюмінієві конструкції самі по собі дуже легкі, не створюють особливого додаткового навантаження на балкон. Така легкість зручна при експлуатації: стулки безшумно і без зусиль переміщаються напрямними або просто відкриваються.

Легкість усієї конструкції не вимагає частого регулювання системи.

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber