Каталог

ВСЕ, ЩО ВАМ ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО СКЛОПАКЕТИ

Склопакет займає значну частину площі вікна. Це приблизно 80%. Саме тому зручність у використанні, естетичний вигляд, функціональність вікна залежить від склопакета.

 

Звичайно, основна частина вікна це скло. Скло пропускає світло у Вашу кімнату. Через скло ми бачимо, що відбувається на вулиці, милуємось чудовим видом з вікна. Віконне скло оберігає нас від ультрафіолету, дощової погоди, пронизливого вітру. Прогрес не стоїть на місці, сьогодні практично в кожному будинку стоять металопластикові вікна, які підкупили власників своєю практичністю та невибагливістю.

 

Завдяки спеціальній технології звичайне скло з'єднується в склопакети, утворюючи при цьому єдиний жорсткий монолітний елемент конструкції.

 

До складу склопакета може входити два, три чи чотири скла. Між склом передбачені зазори, професійною мовою – камери. Скло з'єднане між собою герметично, що забезпечує деяку тепло та звукоізоляцію. Крім того, таке з'єднання повністю виключає попадання між шибками пилу і вологи. А це значно спрощує догляд за вікнами.

 

Щоб збільшити теплоізоляцію вікон на скло наноситься спеціальне емісійне покриття. Крім того, камери склопакета заповнюються інертним газом.

Звичайно, вікна з такими склопакетами дорожчі в ціні, але деяка переплата відмінно компенсується збереженням тепла Вашої оселі, не пропускаючи холод зовні.

Склопакети можуть відрізнятися як товщиною, так і характеристикою скла. Існує стандарт на склопакети – товщина варіюється від 16 мм до 45 мм. Саме товщина склопакета забезпечує теплоізоляційні можливості всього вікна. Зрозуміло, що «товще вікно», тим тепліше в будинку. Однак сама товщина склопакета не сильно впливає на звукоізоляцію.

Бажану тишу у Вас у кімнаті забезпечить вікно зі склопакетом із кількох шибок. Звичайно, важливу роль відіграє якість самого скла.

Існує спеціальне маркування скла. Наприклад М1 – найкращий зразок. Нижчої якості М2 або М3, коштують дешевше. Маркування М1 означає, що на одному квадратному метрі зразка знайдено лише один незначний дефект.

Скло, як Ви знаєте, буває різної товщини. Прийнято у склопакетах використовувати (як стандарт) скло завтовшки 4 мм. Але бувають винятки, ставлять шибки в 6 мм, якщо дуже велика площа полотна.

Товщина скла, як Ви знаєте, теж впливає на звукоізоляцію.

 
ХАРАКТЕРИСТИКИ СТЕКЛОПАКЕТІВ 
Назва Товщина, мм Тип/Формула КоЕф. теплоІзоляції, м2×°С/Вт КоЕф. звукоізоляції, дБ ПРИМІТКА по ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ* ПРИМІТКА ПО ЗВУКОІЗОЛЯЦІЇ*
1 2 3 4 5 6 7
Однокамерний 24 4-16-4 0,37 31 - -
Двокамерний 32 4-10-4-10-4 0,47 36 +27% ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ +16% ЗВУКОІЗОЛЯЦІЇ
Стоп шум 32 4-10-4-10-6 0,47 39 +27% ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ +26% ЗВУКОІЗОЛЯЦІЇ
Термо 24 4-16-4И 0,65 31 +75% ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ -
Термо+ 32 4-10-4-10-4И 0,75 36 +102% ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ +16% ЗВУКОІЗОЛЯЦІЇ
Термо MAX 40 4-14-4-14-4И 0,83 36 +124% ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ +16% ЗВУКОІЗОЛЯЦІЇ
 
*Значення в колонках 6 і 7 вказані в порівнянні з показниками Однокамерного склопакета (4-16-4)

Вся ця інформація про влаштування металопластикового вікна обов'язково допоможе Вам розібратися в різноманітності пропозицій на ринку та правильно вибрати потрібну конструкцію.

Визначтеся з відповідним виглядом склопакета, виберіть раму від компанії ВІКОННИЙ СТАНДАРТ, і не забудьте при цьому врахувати свій колір.

Враховуючи всі побажання, ми в найкоротший термін виготовимо необхідні Вам склопакети з бажаною теплоізоляцією.

ПАМ'ЯТАЙТЕ! Склопакети із серії TERMO не тільки захищають Ваш будинок від лютої холоднечі, але й збережуть у приміщенні прохолоду спекотним літом.

Якщо Ви живете біля галасливих магістралей, недалеко від аеропорту чи залізничного вокзалу, зберегти тишу в будинку допоможуть склопакети серії «СТОП ШУМ».



Як працює енергозберігаюче скло? Чи можна захиститися від сонця, не використовуючи штори або тонування? Як покращити теплоізоляційні властивості вікна? Відповіді на ці та інші питання в інформаційному ролику про скло ClimaGuard Solar від Guardian:

 

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber