Каталог

Комплексний захист житла

Захист вашого будинку – це не тільки встановлення броньованих дверей, а й безпека та захист вікон, балконів та розсувних систем. В Україні кожні 5 хвилин відбувається спроба проникнення грабіжників через вікна та двері.

Ми, як відповідальна компанія, завжди прагнемо пропонувати кращі рішення віконної інженерії для своїх клієнтів.

 

Давайте розберемося, чому так важливо зробити свої вікна та двері безпечними?

 

Грабіжники намагаються зробити зламування вікна швидким і безшумним. Що це означає? Це означає, що найчастіше розтин вікна відбувається через злам віконної фурнітури, а не розбиття скла.

 

❗️ Для розкриття вікна без захисної фурнітури потрібно лише кілька секунд та використання лише підручних інструментів. ❗️

 

Сучасна віконна інженерія пропонує безліч варіантів захисту житла від злому.

Стандартам безпеки та протизламності вікон повинен відповідати кожен елемент конструкції – скло, профіль, спосіб монтажу та фурнітура. Головну роль захисту вікна грає фурнітура.

 

Наш партнер Winkhaus пропонує безліч варіантів протизламних фурнітурних рішень з лінійки activPilot. Їхня основна перевага в унікальній та інноваційній конструкції фурнітурних елементів, а також у непомітному монтажі у віконній рамі. Багатофункціональні елементи activPilot легко і швидко монтуються у нові або вже встановлені вікна.

 

Наш партнер – компанія Winkhaus представила систему activPilot Control – спеціалізовані сенсорні датчики, які призначені для моніторингу конструкцій та комплексних систем безпеки.

 

Сенсорні датчики від Winkhaus інтегруються в безліч систем сигналізації, у тому числі Ajax. У момент спроби злому ви отримаєте на свій смартфон повідомлення, а при підключенні до пульта його отримає і охоронна компанія.

 

Комплектація датчиків:

  • Control Out – базова система, що дозволяє здійснювати контроль у момент, коли ви виходите з дому.
    Control Out + Control In – комплексна система, що дозволяє здійснювати контроль, коли ви виходите з дому, а також коли необхідно відкрити вікна на провітрювання або мікропровітрювання, залишивши при цьому конструкції на охороні.

Сукупність таких захисних заходів, як встановлення фурнітурних рішень та професійних сенсорних датчиків, забезпечить найкращий рівень захисту житла.

 

❗️ Встановивши протизломну фурнітуру та спеціалізовані сенсорні датчики на злом вікна, потрібно не менше 15 хвилин* – цінний час для збереження безпеки вашого житла. ❗️

 

Зробити віконні та дверні конструкції захищеними просто, адже фурнітура та сенсорні датчики від Winkhaus представлені в асортименті Віконного Стандарту.

Забезпечте найкращий рівень захисту вашого житла.

 

Для замовлення протизламних рішень для вікон, балконів та розсувних систем звертайтесь до наших менеджерів за телефонами:

 

☎️ +38 067 403 50 25                     ☎️ 0 800 213 167

 

*Згідно з проведеними краш-тестами. На розрахунок впливають такі чинники, як інструмент, зусилля при впливі, навички грабіжника і т.д.

 

 

Комплексний захист житла

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber