Каталог

Особливості заміни склопакетів та поради наших спеціалістів

Найнеприємніша причина заміни склопакета у вікні – механічне пошкодження або виробничий брак. Але не варто чекати, коли неякісне скло вимагатиме термінової заміни.

 

Наші рекомендації щодо заміни склопакета:

 

  • Замініть однокамерний склопакет на двокамерний або трикамерний. Це ефективний спосіб зробити ваш будинок теплим, адже не секрет, що до 60% холоду проходить не через металопластиковий профіль, а через скло.
  • Зверніть увагу на питання шумоізоляції. Ступінь захисту приміщення від зайвого шуму залежить не так від відстані між склом, як від їх кількості. Максимального рівня захисту від шуму можна досягти, обравши трикамерний склопакет.
  • Забезпечте захист приміщення від сторонніх очей. На ринку представлено безліч варіантів склопакетів, виконаних у широкому діапазоні кольорів із різною глибиною тонування.
  • Вибирайте енергозберігаючі склопакети. Не витрачайте сили та кошти на придбання обігрівачів – вони пересушують повітря та шкодять Вашому здоров'ю. Енергозберігаючі технології знижують втрати тепла та запобігають проникненню холодного повітря через віконні отвори.

 

Різновиди енергозберігаючого скла:

 

  • "I-скло". Енергозберігаюче покриття скла пропускає сонячне світло, затримуючи небезпечний спектр ультрафіолетового випромінювання. У кімнаті завжди тепло та світло, при цьому меблі та шпалери надійно захищені від вигоряння.
  • "K-скло". Скло з покриттям з оксиду олова поступається "i-склу" за теплоізоляційними характеристиками, проте безумовно лідирує за показниками довговічності та стійкості до подряпин. Збільшивши відстань між "k-склом" можна суттєво знизити втрати тепла через вікно.
  • Склопакет із аргоном. У камеру між склом закачується інертний газ аргон. Крізь такий склопакет не проходить холод. Аргон перешкоджає виникненню паморозі та запотіванню вікон.

 

У послуги Віконного Стандарту із заміни склопакетів входить не лише монтаж нових конструкцій, а й їх виготовлення на нашому власному виробничому підприємстві.

 

Зв'яжіться з нами та отримайте відповіді на всі питання щодо професійної заміни склопакетів. ➡️ Контакти

 

 

Особливості заміни склопакетів та поради наших спеціалістів

Цікаво прочитати

Наші контакти

logo

Як ми працюємо

пн-пт: 09:00 – 18:00
сб-нд: вихідний

logo

КИЇВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

logo

ЧЕРНІГІВ - Відділ підтримки клієнтів

м. Чернігів, вул. П’ятницька, 7

logo

Відділ по роботі з дилерами

м. Київ, бульв. Марії Приймаченко, 8-Б, офіс 1

logo

Відділ сервісу та рекламацій

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14

Відправити нам повідомлення

Зробіть вибір
Telegram Viber Viber